SantaRun 2015 is groot succes

SantaRun 2015

Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met vrienden, familie en kennissen, en het goede doel steunen?

Op 19 december 2015 werd voor het vierde achtereenvolgende jaar in Dordrecht de SantaRun georganiseerd,  een “funloop” van ca. 3 km die jaarlijks door de Rotary Club Dordrecht wordt georganiseerd. Deze 4e editie heeft dit jaar ruim 700 Kerstmannen, -vrouwen en –kinderen op de been gebracht die voor het goede doel aan deze funloop meededen. En dankzij deelnemers en sponsoren, waaronder hoofdponsoren AA Lease, VTC Dordrecht en Koninklijke Van der Wees Groep, is er meer dan €15.000,- naar het goede doel gegaan.

Cees Schilthuizen

Voor wie is het?

Het leuke is: iedereen kon meedoen! Voor €12,50 schreef je je in en ontving je een kerstmanpak en startnummer, plus gratis leuke start- en finish activiteiten.

rotary

Goede doelen 2015

Een bedrag van  €5.500,- is gegaan naar Humanitas Drechtsteden, voor activiteiten om eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht en omgeving tegen te gaan, en €9.000,- ging naar Stichting Rotary Helpt om in acute gevallen in de omgeving bij te kunnen springen. Daarnaast is de winactie voor scholen en sportclubs  voor een cheque ter waarde van €250,- dit jaar gewonnen door respectievelijk OBS Dubbeldam, en VV Oranje Wit.

humanitas

De dag zelf

De start en finish van de SantaRun was dit jaar voor het eerst op het Scheffersplein, dat tegen half drie helemaal rood kleurde met Santa’s van alle leeftijden. Na het bekendmaken van de bedragen voor het goede doel werd er een spetterende warming up verzorgd door Fit For Free in combinatie met DJ Dion Syus. Het startschot werd gegeven door Jasper Mos, wethouder in Dordrecht voor onder meer economische zaken en evenementen, en niet al te lang later konden we de winnaar en winnares al over de finish zien komen. Tibo Visser en Lotte Golverdingen, beiden 14 en leerling van Dalton Overkampweg, wisten respectievelijk de prijs in de wacht te slepen voor snelste heer/dame (een beker) en snelste jongen/meisje onder de 18 (10 bioscoopkaartjes voor bioscoop The Movies.)

Onze zakelijke sponsors

De organisatie van de Rotary SantaRun Dordrecht is de sponsoren van het evenement bijzonder erkentelijk voor de support die zij hebben verleend. Naast de eerdergenoemde hoofdsponsoren zijn dit goudsponsoren Abstract Management & Advies, Dolderman, Fit For Free, en Zwartbol Houtimport; onze zilveren kanjers – BMW Dubbelsteyn, THP Financial Guidance, Sani-Dump, Schilten Schoonmaak, Nouwen Makelaardij, Van Gent autoverhuur, Postillion Hotel Dordrecht, Netflex, ABN AMRO, Zoomer Makelaardij, Wasstraat de Walvis, Seris Security, O2 Accountants, Kroonint Protective Coating B.V., Sport 2000 Dordrecht, OZP Makelaars, DenO Uitvaartverzorging, Van Wijnen, Veldhuizen&Nuiten AdvocatenNannings Catering, DJ Dion Syus, f en b licht & geluid, Avant Webdiensten, Brut food & winebar, Partytentverhuur Drechtsteden; en daarnaast nog vele bronzen sponsoren, sympathisanten en vrijwilligers.

Bedankt en tot de volgende keer!

Deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en alle anderen die de 4e editie van de SantaRun Dordrecht tot een groot succes hebben gemaakt, BEDANKT! Wij hopen dat jullie in 2016 weer van de partij zullen zijn voor het eerste jubileum van dit mooie, gezellige en sportieve evenement! Dordrecht kan toch zeker niet meer zonder?

Social media

Like onze Facebookpagina en we houden je automatisch op de hoogte. twitter_groot

Like onze Facebookpagina en we houden je automatisch op de hoogte. Of volg ons op twitter!